1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Locatie PH Hotel De Entree

PH Hotel de Entree bevindt zich op de Martelaarsgracht. Hoewel de naam wat luguber aandoet, is de buurt het tegenovergestelde. Gelegen vlakbij het Centraal Station van Amsterdam vind je op loopafstand van het hotel al een groot aantal bezienswaardigheden, attracties en winkels. Binnen enkele minuten sta je op de 9 straatjes, waar je een groot aantal kleine winkeltjes, boetiekjes en barretjes kunt vinden.

Ook erg dichtbij is de Dam, met het Paleis op de Dam en Madame Tussaud. Wanneer je groot wilt inkopen kan je terecht in de Kalverstraat, in deze winkelstraat vind je voldoende shops van bekende A-merken om je in uit te leven. Daarnaast is er direct tegenover het hotel een tramhalte die je gemakkelijk naar de omliggende wijken brengt; bezoek het Van Gogh museum of het Rijksmuseum, op het Museumplein of bezoek de verscheidenheid aan bars en restaurants in de buurt.

Kortom, er is genoeg te doen in de buurt van het hotel maar ook wanneer je verder de stad wilt ontdekken gaat dit, door de centrale ligging ten opzichte van openbaar vervoer, erg gemakkelijk.