1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Welkom bij PH Hotel ‘De Entree’.

Een bezoek aan Amsterdam blijft de moeite waard en bij PH Hotel ‘De Entree’ begrijpen we precies waarom. In Amsterdam hoeft u zich geen moment te vervelen; zo kunt u fantastisch winkelen, diverse musea bezoeken of eindeloos langs de beroemde grachtenpanden struinen. PH Hotel De Entree is bij uitstek het hotel om te overnachten in Amsterdam.

Want Amsterdam, dat is altijd een goed idee

Vanaf het drukste, meest centrale treinstation van de stad: Amsterdam Centraal Station, hebben wij de perfecte locatie uitgekozen voor ons hotel. Slechts op 500 meter afstand van dit station treft u PH Hotel De Entree op de Martelaarsgracht. Deze, inmiddels gedempte, gracht vormt het toneel voor dit luxe drie sterren hotel. Omringd door de befaamde Amsterdamse wallen en de Zeedijk, op steenworp afstand van de Dam en de Nieuwmarkt, is alles vanaf hier binnen handbereik.

Bij PH Hotel De Entree verwelkomen we u met open armen en zijn we graag het startpunt voor een enerverende ontdekkingstocht door Amsterdam. Verblijf in een van onze moderne kamers, met een klassieke touch. Warme goudgele tinten gaan hand in hand met een strak afgewerkte badkamer met verwarmende regendouche. Uiteraard is elke kamer voorzien van een comfortabel bed, geniet u van een kopje vers gezette koffie- of thee op uw eigen kamer en is er een flatscreen televisie en kluis aanwezig.  
 
Op zoek naar een kleinschalig, luxe hotel midden in Amsterdam centrum? Dan is PH Hotel de Entree de perfecte keus. Wij wijzen u graag de weg, delen onze tips over de beste restaurants en bars en vertellen met liefde hoe u de lange rijen voor toeristische attracties omzeilt. Of u het liefst vol het Amsterdamse nachtleven induikt, of in alle rust van de culturele uitspattingen geniet, wij zijn graag uw beginpunt.

 

Bij aankomst vragen zij €150 deposit per kamer, dit wordt op dag van vertrek teruggestort. Wij accepteren helaas geen contant geld.

Indien u wenst gebruik te maken van dagelijks schoonmaak, kunt u dit voor 9uur aanvragen.

Kamers
Rooms
Locatie